Innovaatiota Suomen parannukseen

esim. ,käsityöt,energia,LVI,rakentaminen,atk

Innovaatiota Suomen parannukseen

ViestiKirjoittaja valkoinentiikeri päivämäärä Ti Marras 22, 2016 9:59 am

Tässä listaksi Suomelle pari hyvää ideaa miten asiat saadaan kuntoon. Jos et käytä facea, niin voin kopsata tekstit tännekin: linkit voi kuitenkin lukea, ilman että on käyttäjätunnusta.

Näitä ideoita itsellä on satoja mutta tunnen tosiaan, että yksin tässä pitäisi koko Suomi jälleenrakentaa kun ihmisiä ei tunnu kiinnostavan muu kuin kiukuttelu ja toista osaa kansasta, ei kiinnosta mikään.

Enkä niitä sen takia sen enempää hio ja valmistele, kun ei kerta ketään kiinnosta: tehdään sitten yhdessä, niitä eteenpäin.

Kuten tässä yksin aika sitten asian tiivistin niin "hyvää ideaa ei tarvitse kääriä kultapaperiin".

Ja on turhauttavaa, puhua yksinään: varmasti jokainen voisi jollain tavoin auttaa, joko suunnittelussa, tutkimuksessa tai muutoin, esim. jakamalla tämän julkaisun.

Ongelmista, on helppo puhua: mutta en kuule lainkaan puhetta, ratkaisuista. Että esim. jos erotaan eurosta, niin miten maamme ruoantuotanto ja oman valuuttamme arvo ja talouskasvu?

Kun itse siis näitä yritysideoita jaan vapaasti, ilman että patentoin tai mitään: niin toivon, että tällainen hyvän tahdon ele, rohkaisisi muitakin pyyteettömästi, rakentamaan yhteiskuntaa: eikä että jokainen etsii vain omaa etuaan.

[:] Innovaatio talousveden puhdistamiseen [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 2016987599

[:] Kaatopaikka-innovaatio [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 5046961296

[:] LED-innovaatio [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 1906965610

[:] Kotimainen, ekologinen pesuaine [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 6426983158

[:] Levä-aurinkopaneeli [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 0076987793

[:] Alumiinireaktori [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 0286986772

[:] Miksi juuri sinä haluat kotiisi levä-akvaarion? [:]

https://www.facebook.com/henri.lentonen ... 4976980303
valkoinentiikeri
 
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Marras 22, 2016 9:56 am

Re: Innovaatiota Suomen parannukseen

ViestiKirjoittaja tainahollo päivämäärä Ti Maalis 14, 2017 3:08 pm

Hienoa aktiivisuutta! Kunpa näitä jokaisen omassa päässä kehittelemiä ideoita saataisiinkin laajemmin leviämään. Välillä on niin turhauttavaa, kun on paljon hyviä ideoita, mutta ei ole porukkaa niitä toteuttamaan. Älä lannistu - pienestä voi aloittaa! Yritä saada joku lähipiiristäsi mukaan; kaksi aktiivista ihmistä voi jo panna liikkeelle vaikka mitä.

Minun unelmani on vuosikymmeniä ollut kotikyläni henkiin herättäminen. Koulu loppui kylästä jo 1960-luvulla ja kauppa 1980-luvulla; viimeiset linja-autovuorot lopetettiin hiljattain, ja lähimpään ruokakauppaan on 25 km. Olen vuodesta toiseen nähnyt unia, joissa kylään on ilmestynyt uusia asukkaita, pienyrityksiä - jopa rautatieasema! :) Olen jo kauan asunut poissa kylästä, eikä sinne muuttaminen ole tässä elämäntilanteessa mahdollista. Olen käynyt siellä lapsuudenkodissani vain kerran tai pari kesässä; talo on vuokralla (vuokralainen löytyi Rihmaston kautta!), mutta olen jättänyt itselleni käyttöön yhden kamarin lomailua varten.

Viime kesänä tutustui joihinkin kylään muuttaneisiin uusiin asukkaisiin, ja syntyi idea kylätapahtumasta. Pitemmän aikavälin tavoitteena on säännöllisemmän kylätoiminnan aloittaminen ja se, että voisin viettää kesät enimmäkseen lapsuudenkodissa. Yksi uusista asukkaista pursuaa energiaa ja yhtä villejä ideoita kuin minäkin, ja olen varma, että kaksistamme saamme muutamassa vuodessa aikaan mullistavia asioita!
Kotiäitiys - elämänura ja elämäntapa!
http://kotona.munfoorumi.com/
tainahollo
 
Viestit: 50
Liittynyt: Pe Helmi 20, 2009 10:14 am


Paluu Kädentaidot, tekniikka, rakentaminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
contact