Ihmisyyden tunnustajat

Tiedot
Asukkaita: 
35
Tyyppi: 
Kommuuni

Yleistä

Ihmisyyden tunnustajat on Martta Horjanderin perustama itsenäinen, rekisteröimätön yhteenliittymä, jonka tarkoitus on toteuttaa Pekka Ervastin (1875-1934) teosofisia ihanteita käytännön elämässä ja tehdä niitä tunnetuiksi. Ihmisyyden tunnustajat eivät kuulu mihinkään kirkkoon tai muuhun uskonnolliseen järjestöön.

Yhteisöt

Väinölä on Ihmisyyden tunnustajien työkeskus ja koti, joka on toiminut Vilppulassa vuodesta 1985. Se perustettiin Kaavin Ahosenniemellä vuonna 1978. Tällä hetkellä yhteisössä asuu 34 henkeä. Mäntässä on lisäksi Toukola ja Sampola, joissa on asukkaita yhteensä 12 henkeä. Nämä yhteisöt elävät vapaaehtoisessa yhteistaloudessa. Toiminta rahoitetaan jäsenten työansioilla ja omalla yritystoiminnalla.

Kulttuuritoiminta

Pysyvä Aseeton Suomi -taidenäyttely on avoinna Väinölässä joka päivä 10-18. Lisäksi toimii kiertävä näyttely (keskimäärin kuusi ripustusta talvikaudessa pääasiassa kirjastoissa ja kaupungintaloissa ympäri Suomea)

Väinölän kesäteatteri esittää kesäisin näytelmiä. Teatterissa on 200-paikkainen katsomo ja sadekatos. Tarkemmat tiedot esityksistä ja ajankohdista löytyvät kotisivuiltamme.

Talvikaudella pidetään yleisöesitelmiä sunnuntaisin klo 12.

Lisäksi vuoden mittaan on erilaisia konsertteja, pienempiä näytelmiä ym. kulttuuritoimintaa.

Yhteisöt kartalla


Näytä suurempi kartta

Yhteystiedot
Osoite: Väinöläntie 15, 35700 Vilppula, Puhelin: +358 3 471 3390 (Väinölän yhteisö), Sähköposti: posti ät ihmisyydentunnustajat piste fi. Tarkemmat yhteystiedot kotisivuilla.

Theme port sponsored by Duplika Web Hosting.
Etusivu Siirry alkuun