Linkit

Maatiainen ry - aatteellinen yhdistys, jonka tarkoituksena on säilyttää vanhat viljely- ja koristekasvit, alkuperäiset kotieläinrodut sekä kulttuurimaisemat ja luonnon monimuotoisuus. Yhdistys tahtoo myös ylläpitää omavaraisen elämänmuodon arvostusta ja sen edellyttämien taitojen osaamista. Noin 1500 jäsentä.

Juurielo - yhdistys, joka haluaa edistää omien juurtemme tuntemusta sekä luonnonläheistä ja yhteisöllistä elämäntapaa. Toimintamme sisältää mm. perinteisten taitojen ja tietojen oppimista ja edelleen opettamista sekä antoisamman ja omakohtaisemman suhteen luomista luontoon, vuodenkierron tapahtumiin ja ihmiselämän käännekohtiin sekä uskomuksiin, myytteihin ja tarinoihin. Järjestämme vuosittain juurileirin on aikuistumisleiri 15-19-vuotiaille, rippileirin tai Prometheus-leirin sijaan tai lisäksi, sekä myös leirejä aikuisille ja lapsille.

Global Ecovillage Network (GEN)-Europe - Euroopan ekoyhteisöverkosto, josta löytyy mm. ekokylien yhteystiedot. GEN-Finland (SKEY), on osa tätä verkostoa.

Travelling School of Life - Kansainvälinen kiertokoulu-tyyppinen koulu, joka perustuu tietojen ja taitojen jakamiseen. Sivusto on wiki-tyyppinen ja myös tarkoitettu taitojen ja tietojen jakamiseen.


Theme port sponsored by Duplika Web Hosting.
Etusivu Siirry alkuun