Novellin napakelkassa - Novellikirjoittamisen verkkokurssi

Tunnetko novellin? Harjaannu kirjoittamaan novellia ryhmässä luovan kirjoittamisen harjoitusten ja prosessikirjoittamisen avulla.
Kurssille voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut novellikirjoittamisesta, hänellä on sähköposti ja hallitsee internet- ja perus-atk-taidot, sillä kurssi toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä.
Tavoitteena on omaksua prosessikirjoittamisen käytäntö sekä saada opiskelija tuntemaan novelli muusta lyhytproosasta että kirjoittamaan erityyppisiä novelleja. Lisäksi harjoitellaan vertaispalautteen antamista ja tutustutaan novellianalyysiin.
Novelliteoriapaketeissa tutustutaan novellin suunnitteluun, tarinan elementteihin, novellin muotoon, palautteenantamiseen sekä novellianalyysiin. Kurssilla käsitellään eri kirjailijoiden novelleja, jotka ovat valitut kolmen novellilajin esimerkeiksi. Kurssilla tehdään kirjoittamiseen liittyviä aputehtäviä sekä kirjoitetaan oma novelli sekä on mahdollisuus kirjoittaa ylimääräinen varjonovelli, so. varsinaisen opetuksen ulkopuolella, mutta kurssin aikana kirjoitettu novelli, johon saadaan vertaispalautetta kurssialueella.
Kurssi suoritetaan Moodle-oppimisympäristössä.
Verkkokurssin opettajana FM Petri Hannula.
Kurssin laajuus on 5 opintopistettä.
Verkkokurssin hinta on 145 €.
Ilmoittaudu kurssille 28.2.2013 mennessä tilauslomakkeella, puhelimitse 0207 511 521 tai sähköpostitse etaopistoatetaopisto [dot] fi.


Theme port sponsored by Duplika Web Hosting.
Etusivu Siirry alkuun