Yhteisöt

Jos et löydä yhteisöä alta, katso vanhojen sivujen Yhteisölista 2003.

Ihmisyyden tunnustajat Kommuuni 35

Ihmisyyden tunnustajat on Martta Horjanderin perustama teosofisia ihanteita toteuttava ja tunnetuksi tekevä yhteenliittymä.

Keuruun Ekokylä Ekokylä 30

Keuruun Ekokylä on noin 30 ihmisen yhteisöllinen koti ja 50 hehtaarin maatila jota kehitetään kestävän elämäntavan oppimispaikkana. Järjestämme talkoita ja kursseja.

Luomukylä Gaija Yhteisökylä 22

Gaijan luomukylä on n.20 ihmisen koti, oppimispaikka ja luomutila. Yhteisöllisyyden ja luonnonmukaisen elämäntavan kehittäminen ja jakaminen on meille tärkeää.

Linnanniitun ekokylä Ekokylä 20

Vihdin Nummelassa sijaitseva ekologisen rakentamisen alue.
Kauniiseen metsäisten mäkien ympäröimään laaksoon rakentuu monipuolinen
ja elävä kyläyhteisö.

Livonsaaren yhteisökylä Yhteisökylä 16

Turun saaristossa sijaitseva Livonsaaren yhteisökylä on 60 hehtaarin suuruinen puuhamaa ekologisuudesta ja yhteisöllisyydestä kiinnostuneille. Vierailijat ja uudet asukit tervetuloa!

Katajamäen yhteisö Yhteisö 10

Kulttuuriekologinen yhteisö.

Heinolan maatilayhteisö Mäntsälässä Maatila 3

Kehittää ja ylläpitää biodynaamista viljelyä, uudenlainen maaseutuasumisen mallitila, jonka sosiaalinen rakenne on monipuolinen, tuottaa oman ruokansa, kierrättää jätteensä ja tuottaa energiansa.

Maskula Kommuuni 3

Hevosmaatila.Lampaita, kissoja ja koiria.Omat viljelmät.Harrastamme musiikkia, käsitöitä ja pakanauskontoja.Pyöritämme henkistä leirikeskusta.Haluamme lisätä valoa ja rakkautta maailmaan.


Theme port sponsored by Duplika Web Hosting.
Etusivu Siirry alkuun